Recensies

Lotti
Bedankt voor de goede zorgen voor Amy, ons kostbaarste "bezit". Je hebt haar een warme, veilige en leerzame omgeving geboden vanaf een kleine baby tot nu, daarvoor zijn we je enorm dankbaar!

Dina
Het is niet niks om je kind weg te brengen naar een ander. Dankzij jou is dat voor allen de afgelopen jaren met plezier verlopen! 

Celine
Ik wil Nina alvast nog eens bedanken voor alle goede zorgen en dat we haar een fantastische gastouder vinden. We vinden het dan ook bijzonder jammer dat we onze (ondertussen) 2 kinderen niet naar haar kunnen blijven sturen... Het feit dat onze dochter zo een vrolijke meid is, is voor een heel groot stuk aan haar te danken aangezien Hasse toch gemiddeld 10 uur per dag bij haar was.

Zoals we in België zeggen: een dikke merci Nina!!

Patricia
Thanks again for your outstanding work during these month with Olivia. It was difficult for me to "leave" her for the first time but being you who was taking care of her made everything easier. I know Olivia has had a great time at your house and that's all that matters.

de Jager
Ons zoontje van 1 komt nu al bijna een jaar bij Nina. En we zijn super tevreden.

Nina is altijd vrolijk en met de kinderen bezig, spelletjes doen, voorlezen, liedjes zingen, knutselen.
Ons zoontje komt vrolijk bij Nina vandaan.
Nina weet precies wat een kind op welke leeftijd dan ook zou moeten kunnen en stimuleert de kinderen om zich te ontwikkelen

Kortom een top gastouder

Mindy
We hebben het echt getroffen met Nina. Ze past, duidelijk met veel plezier, al vijf maanden op ons dochtertje van nu 8 maanden oud. Ik laat ons kleintje met een gerust hart achter bij Nina. Nina neemt het gastouderschap heel serieus, is heel correct in haar benadering, heeft een fijne schone woning, investeert in leuk speelgoed en heeft alle aandacht voor de kindjes die zij onder haar hoede neemt. Ook vind ik het heel prettig dat zij de slaap- en voedingsschema's respecteert. We krijgen aan het einde van de dag altijd een vrolijk kindje terug dat die nacht prima slaapt. Nina is bovendien erg flexibel als we een keer een dagje extra oppas nodig hebben. Je merkt aan alles dat Nina niet alleen gastouder is voor de verdiensten, het is duidelijk haar passie!

Sharon
Mijn, inmiddels 7,5 jarige zoon, komt al een jaar of 3 bij Nina. Gezien zijn prikkelgevoeligheid was ik op zoek naar een oppas die goed gedrag kan lezen en daar goed op in kan spelen..Nou.die hebben we zeker gevonden!

Mijn zoon komt voorschools en naschools bij Nina en dit bevalt ons beide heel erg goed, Nina is helder in haar communicatie en betrouwbaar qua afspraken. Top oppas.

Linda
Onze kinderen een jongetje van bijna 3 en een meisje van 1,5 gaan altijd met plezier naar Nina toe!
Zelfs in de weekenden vraagt de oudste weleens of hij naar Nina mag!
We zijn zeer tevreden over haar. Hele lieve en zorgzame vrouw.
Ook haar flexibiliteit is erg handig voor ons.
Je hoeft je geen zorgen te maken als u naar het werk gaat ,want het komt helemaal goed bij Nina.

Gastouderbureau Het Gastkind
Als bemiddelingsmedewerker van gastouderbureau Gastkind werk ik al vele jaren samen met Nina. Ik ervaar haar als een heel betrokken gastouder die het vak gastouderschap heel serieus neemt. Ze vangt de kinderen op met 100 procent inzet, is heel bewust bezig met de ontwikkeling van de kinderen en probeert deze bewust op allerlei vlakken te stimuleren. je kan goed afspraken met haar maken en je kunt als ouders op haar rekenen.

Marloes
Ons zoontje van 2,5 jaar komt al vanaf het begin bij Nina.
Wij zijn zeer tevreden over haar. Ze is lief, zorgzaam, zeer betrokken en begaan met de kinderen en altijd vrolijk.
Ook de flexibiliteit van haar is voor ons heel erg belangrijk
Kortom, wij kunnen ons geen betere gastouder bedenken voor onze zoon!!