Activiteiten

Ik heb voor de kinderen een gezellige speelplek waar afwisselend met ander speelgoed gespeeld kan worden. Er is een ruim aanbod aan divers speelgoed waarmee de kinderen hun fantasie kunnen uitleven. Te denken valt aan: Lego Primo, Duplo, regulier Lego, boerderijtje, dokterskoffertje, K'Nexx, garage met autootjes, poppenhuis, winkeltje, houten trein en blokken. Uiteraard is er ook een ruim assortiment box speelgoed aanwezig. Ook is er educatief speelgoed aanwezig waarbij te denken valt aan o.a. Mini Loco, speelgoed van Smartgames.

Er wordt dagelijks voorgelezen, omdat het heel gezellig is maar ook omdat het goed is voor de taalontwikkeling.

Aan tafel worden er spelletjes gedaan of wordt er gepuzzeld. 

Wij gaan regelmatig naar buiten waarbij er in de tuin gespeeld kan worden met een water- en zandtafel en schommel. Voor ons huis is een klein speeltuintje met een groot grasveld en in de buurt zijn meerdere speeltuintjes te vinden die we bezoeken m.b.v. een Kiddybus.

Er is een divers aanbod educatief speelgoed aanwezig. Verder werk ik, voor ouders die het op prijs stellen, met het VVE-programma Kiki.

Er wordt regelmatig geknutseld waarbij ook rekening gehouden wordt met diverse thema’s als bijvoorbeeld de seizoenen en feestdagen. Soms worden er ook koekjes of cakejes gebakken waarbij de kinderen hun creativiteit kunnen laten zien bij het versieren hiervan.

De kinderen kunnen zich bewegen op muziek waarbij er gedanst en gezongen kan worden. 

img029

img026

img028

img031

2015-01-22 10.54.56

img020

img025

img023